Over Ons

In 1996 kreeg ik mijn eerste baan in de wereld van wonen en interieurs. Ik mocht de inkoop, styling en bevoorrading van vier winkels voor mijn rekening nemen.
Tot in 2006 een lang gekoesterde wens werkelijkheid werd. Ik kreeg de mogelijkheid om met de winkel in Schagen door te gaan, maar dan onder mijn eigen naam “Mahieu Wonen”.
Zo startte ik mijn eigen bedrijf.

Van 2006 tot en met 2016 heb ik mijn winkel in het Makado Centrum in Schagen gehad.
Een mooie tijd met veel vaste klanten die elke week wel een kijkje kwamen nemen om te zien of er weer iets nieuws aan het assortiment was toegevoegd.

Begin 2016 heb ik de winkel vanuit het winkelcentrum verhuist naar de Gedempte Gracht in Schagen. Een iets kleinere winkel maar met een knusse sfeer.

Sinds 2011 had ik naast de fysieke winkel ook een webshop en in de zomer van 2017 besloot ik om de winkel te sluiten en de verkopen voornamelijk via mijn webshop voort te zetten. Om mijn klanten toch de mogelijkheid te geven om de meubelen in het echt te kunnen zien, is er een showroom op de Kosterij in Broek op Langedijk geopend.

De winkelruimte is in de afgelopen jaren misschien wat kleiner geworden, maar er staan genoeg spulletjes om het stoere gevoel van ijzer en hout te proeven.

Daarnaast kunt u ook altijd voor een advies langskomen, misschien lukt het u niet om thuis de sfeer te krijgen waar u naar verlangt.
Vaak is dit te realiseren door het plaatsen van wat mooie accessoires, maar ik kan ook voor u een volledige inrichting verzorgen. Dit uiteraard in nauw overleg met u als klant.

Om de laatste trends en ontwikkelingen te volgen bezoek ik diverse beurzen in binnen- en buitenland. Zodra ik nieuwe artikelen heb besteld word het assortiment in de webshop aangepast.

U bent van harte welkom in de showroom.

Rosalinda Mahieu