Over ons

De woonwinkel is er, zolang als het Makado centrum bestaat. Het is begonnen met antieke meubelen en accessoires. Ik noemde de eerste eigenaar vaak Opa, in zijn aanwezigheid zei ik natuurlijk netjes Meneer.
Deze meneer heeft de zaak overgedragen aan zijn zoon, voor wie ik zo'n kleine 10 jaar met plezier heb gewerkt. Destijds waren er 4 woonwinkels, waarvoor ik de inkoop, styling en bevoorrading verzorgde.

In 2006 heb ik de winkel in Schagen overgenomen en is de woonwinkel verder gegaan onder de naam "Mahieu Wonen". Afgelopen juli 2017 heb ik de winkel in Schagen gesloten. Vanaf september 2017 kunt u ons zaterdags bezoeken te Broek op Langedijk.

Ik zou u graag, ook via deze website, het gevoel en sfeer van het landelijk wonen willen laten beleven. Wanneer u bij ons de winkel binnen komt ervaart u dat gevoel direct, dit komt door de juiste combinatie van meubelen en woonaccessoires.

Bij ons kunt u terecht voor een complete inrichting, maar misschien loopt u met het idee om slechts één meubelstuk te vervangen. Of zoekt u naar de juiste accessoires om uw interieur mee af te maken en de sfeer te creëren die u zo graag wilt. Wij hebben het allemaal in huis.
Heeft u moeite met het inrichten, vraag onze adviseurs om advies. Wij zijn u graag van dienst, ook bij u thuis.
Wij bezoeken diverse beurzen in binnen- en buitenland om voor u de mooiste meubelen en juiste woonaccessoires binnen te halen. Zo is onze winkel altijd up-to-date!

Op deze website is een groot gedeelte van de vaste meubelcollectie terug te vinden. In onze winkel hebben wij een selectie van mooie kasten, tafels en zitmeubelen staan, zodat u de kwaliteit kunt zien en ervaren. Kwaliteit vinden wij zeer belangrijk; u moet lang van uw aankoop kunnen genieten en tegen de juiste prijs!

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze winkel.

 

Rosalinda Mahieu en haar team

 

Deel dit: